Az amerikai sörforradalom ikonikus darabjai.
Előadó: Németh Antal
perces Workshop
A workshopon megismerkedünk az amerikai sörforradalom történetével. Végigvesszük az ikonikus sörfőzdéket, sörtípusokat és söröket. Megnézzük milyen hatással volt a világra a sörforradalom és hol tart most. A workshopon felsorolt sörök közül hatot meg is kóstolunk.
Gyere el a 3 órás workshopunkra, ahol megértheted a hátterét a jelenleg is zajló sörforradalomnak. Extraként pedig megkóstolhatsz néhány igazi kuriózumot.
2024. november 15. 18:00-21:00
1103 Budapest, Gyömrői út 148.
Az amerikai sörforradalom 6 ikonikus sörét kóstoljuk meg. Mivel Európában nehezen beszerezhetőek és hektikusan elérhetőek ezek a tételek, ezért csak a workshop előtt realizálódik a pontos sörlista, de mindig a legérdekesebb darabokat hozzuk el nektek.
MONYO Brewing alapító és tulajdonos, Hedon alapító, házisörfőző, gerillasörfőző
2009-ben kezdtem el sörfőzéssel foglalkozni. Előtte a Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karán dolgoztam tanárként és vezettem Európai Uniós projekteket. A sörrel autodidakta módon kezdtem el foglalkozni. Szakkönyvek és az internet alapján otthon főztem söröket és nyertem sok nemzetközi házisörfőző versenyt. Elindítottam a “Sernevelés” című weblapomat, ahol házi sörfőzőkkel osztottam meg szakmai információkat. Emellett gyakorlati képzéseket szerveztem otthoni sörfőzés témájában. 2013-tól saját gerilla brandet indítottam, majd később megalapítottam társaimmal a Hedon, majd a MONYO sörfőzdét, melyeknél mind a szakmai, mind az üzleti feladatokban részt vettem. Jelenleg a MONYO sörfőzde ügyvezetője vagyok.
Kezdő, nem igényel korábbi tapasztalatot / tudást