Sörüzemi labor – mi mennyi a sörben?
Előadó: Németh Antal
perces Workshop
Előadó: Németh Antal
perces Workshop
A workshopon áttekintjük, milyen paramétereket szokott mérni egy sörfőzde. Végigvesszük mérésekhez használt eszközöket. Megismerjük a módszertant és azok tudományos hátterét. A MONYO sörüzemi laborjában lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, hogy testközelből megtekinthetik az eszközöket és a folyamatokat.
Gyere el a 3 órás workshopunkra, ahol részletesen megismerheted mi van az IBU, Plato, SRM számok mögött.
1103 Budapest, Gyömrői út 148.
MONYO Brewing alapító és tulajdonos, Hedon alapító, házisörfőző, gerillasörfőző
2009-ben kezdtem el sörfőzéssel foglalkozni. Előtte a Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karán dolgoztam tanárként és vezettem Európai Uniós projekteket. A sörrel autodidakta módon kezdtem el foglalkozni. Szakkönyvek és az internet alapján otthon főztem söröket és nyertem sok nemzetközi házisörfőző versenyt. Elindítottam a “Sernevelés” című weblapomat, ahol házi sörfőzőkkel osztottam meg szakmai információkat. Emellett gyakorlati képzéseket szerveztem otthoni sörfőzés témájában. 2013-tól saját gerilla brandet indítottam, majd később megalapítottam társaimmal a Hedon, majd a MONYO sörfőzdét, melyeknél mind a szakmai, mind az üzleti feladatokban részt vettem. Jelenleg a MONYO sörfőzde ügyvezetője vagyok.
Haladó, olyan házisörfőzőknek szól, akik tisztában vannak a sörkészítés alapjaival
hello@serneveles.hu
+36 30 599 6427
hétfő-péntek: 09:00-18:00
A legjobb élmény biztosítása érdekében olyan technológiákat használunk, mint a cookie-k az eszközadatok tárolására és/vagy eléréséhez. Ha beleegyezik ezekbe a technológiákba, akkor olyan adatokat dolgozhatunk fel ezen az oldalon, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók. A hozzájárulás elmulasztása vagy visszavonása bizonyos funkciókat és funkciókat hátrányosan érinthet.