Minden, ami búza – Búzasörök.
Előadó: Németh Antal
perces Workshop
A workshopon megismerkedünk a búzasörök történetével. Megismerkedünk a különböző stílusok alapanyagaival és meg is kóstoljuk azokat. Végigvesszük az összes ismert búzasör altípust és hat fajtát szakértői módon meg is kóstolunk.
Gyere el a 3 órás workshopunkra, ahol rendbe tesszük az alapokat, hogy Te lehess a társaság sörszakértője!
2024. október 10. 18:00-21:00
1103 Budapest, Gyömrői út 148.
MONYO Brewing alapító és tulajdonos, Hedon alapító, házisörfőző, gerillasörfőző
2009-ben kezdtem el sörfőzéssel foglalkozni. Előtte a Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karán dolgoztam tanárként és vezettem Európai Uniós projekteket. A sörrel autodidakta módon kezdtem el foglalkozni. Szakkönyvek és az internet alapján otthon főztem söröket és nyertem sok nemzetközi házisörfőző versenyt. Elindítottam a “Sernevelés” című weblapomat, ahol házi sörfőzőkkel osztottam meg szakmai információkat. Emellett gyakorlati képzéseket szerveztem otthoni sörfőzés témájában. 2013-tól saját gerilla brandet indítottam, majd később megalapítottam társaimmal a Hedon, majd a MONYO sörfőzdét, melyeknél mind a szakmai, mind az üzleti feladatokban részt vettem. Jelenleg a MONYO sörfőzde ügyvezetője vagyok.
Kezdő, nem igényel korábbi tapasztalatot / tudást